Straatvermaak

Naast een groot assortiment in living statues, hebben wij ook een scala aan straatvermaak acts. Van romantische walk-acts tot aan 40 minuten shows op een vaste standplaats.

 

Klik op de foto voor informatie

HET ONTWAKEN

HET ONTWAKEN

Een familie ligt hard te snurken, zagen, knarsetanden en te dromen. De wekker gaat! Dochterlief wordt wakker en langzaamaan begint het ochtendritueel. Maar dochter 2 wordt niet wakker. Iemand uit het publiek wordt gevraagd haar wakker te maken. Ah fijn, het ochtend-ritueel kan beginnen. Rekken, strekken, de ochtendplas. Maar eh... het is nog donker... Hoe laat is het eigenlijk? Een sfeervolle act, voor jong & oud.

POP-ART: KISS!

POP-ART: KISS!

Dit romantische felle duo is plots smoorverliefd op elkaar! Maar wanneer hij letterlijk zijn hart geeft aan haar, valt hij als een blok voor een dame uit het publiek!

DE VERWONDERING

DE VERWONDERING

Deze act gaat over een groep mensen die allemaal op elkaar reageren. Ze bewegen synchroon, reageren op elkaar of volgen elkaar. Ze zijn verbaasd. Nieuwsgierig. Ge√Įntrigeerd. Verwonderd over en naar het publiek. Een zeer interactieve act die het publiek doet lachen, glimlachen en misschien zelfs verbazen! De verwondering is de rode draad.

LAPPENPOP

LAPPENPOP

Een heel grote speelgoedkist die langzaam open gaat. Er komt een bal uit, een potlood, legoblokjes en dan opeens een hand. Een hand van de lappenpop. Ze is wakker geworden en wil graag spelen!

Gnomes

Gnomes

Deze kleine kabouters zijn zo klein nog niet! Ze zijn levensgroot en heel ondeugend. Ze springen, knuffelen en gaan graag samen op de foto. Voor elke evenement in elk seizoen!

De Ladderverplaatsers

De Ladderverplaatsers

3 Mannetjes zijn druk in de weer met het verplaatsen van ladders. Een serieuze taak. En iedereen die in de weg staat... tja, die wordt ingebouwd of moet meehelpen. Maar ja...af en toe vallen de mannen stil. En daar sta je dan...

LENTEMEISJE

LENTEMEISJE

PIN-UP

PIN-UP

De Wolkenvrouwen

De Wolkenvrouwen

ASSEPOESTER

ASSEPOESTER