WE ARE THE CHAMPIONS

01/10/2014

... my friends! Zondag 28 september 2014 is De Verwondering Wereld Kampioen geworden tijdens het World Living Statues Festival 2014! De Verwondering verwonderde niet alleen het publiek, maar ook de jury die ging over de beoordeling van meer dan 60 professionele levende standbeelden uit binnen- en buitenland. Als eigenaar van beeldje.nl ben ik trots op mijn ijzersterke team: ze hebben laten zien dat wij van wereldniveau zijn door hun mimiek & uitvoering, professionaliteit en interactie met het publiek! Staan wij binnenkort verwonderd op uw evenement?


De Verwondering 1e bij Open Belgisch Kampioenschap

19/08/2014

Afbeelding 60 De Verwondering is op 3 augustus 2014 1e geworden tijdens het Open Belgisch kampioenschap Living statues. Naast deze hoofdprijs sleepte 'De Verwondering ook de publieksprijs binnen met een grote meerderheid aan stemmen. 'Bij de minste reactie van het publiek of steun in het geldpotje pakten ze uit met verassende pareltjes van mimiek', aldus de Krant van West-Vlaanderen. Trots zijn we op onze artiesten!  
Beeldje Nederlands Kampioen!

01/07/2014

'De Verwondering' is zondag 1 juni tijdens het NK Living Statues in Valkenburg Nederlands Kampioen 2014 geworden! 'De Verwondering' is een beeld van een vijftal mensen die vol verwondering naar de wereld kijkt. Een hilarische act voor jong en oud. En 'The Warsaw Mermaid' won de 2e plaats! Deze strijdende zeemeermin ge√Įnspireerd op het bestaande beeld uit de Poolse hoofdstad had verreweg de meeste publieksstemmen, aldus de juryvoorzitter. Het beeld spuit water wanneer iemand even niet kijkt! Allebei de beelden zijn te boeken voor uw evenement!


Fotograaf & assistente winnaar Straattheater festival in Roemeni√ę!

01/07/2014

Op zondag 25 mei 2014 is beeldje.nl winnaar geworden tijdens het MAN.In.FEST straattheater festival te Roemeni√ę! Een 12 tal acts uit verschillende disciplines deden mee aan deze publiekswedstrijd, maar uiteindelijk kozen de bezoekers verdeeld over 3 dagen voor 'Fotograaf & Assistente', uitgevoerd door Minco Snijders en Afke Westdijk! Een leuke¬†act voor jong en oud!    
Nieuwe website

01/07/2014

Welkom op de nieuwe site van beeldje.nl! Wij zijn trots op de mooie website gebouwd door Sjoerd Raaijmakers (DiosDesign)!   Afke en haar team