LIVING STATUES OP MAAT

27/02/2018

Geen thema is ons te gek! Beeldje.nl verzorgt beelden op maat voor alle gelegenheden. Bijvoorbeeld voor sport gelegenheden kunnen wij een passend beeld leveren. Wat dacht je van een hockeyster, tennisser of zwemster? Beeldje.nl op Koningsdag of Bevrijdingsdag aanwezig? Ja, dat kan! Wij hebben beelden die passen in het thema van deze feestdagen. Onder het kopje Living Statues zijn verschillende mogelijkheden te vinden van beelden op maat die wij voor andere organisaties hebben gemaakt, zoals bijvoorbeeld voor de STER of 3FM. Staat hier niets naar wens tussen: bel of mail ons voor een beeld geheel op maat gemaakt, wij denken graag mee!


JUBILEUM BEELDIG LOMMEL

17/08/2017

       

Voor het 10 jarige jubileum van Beeldig Lommel in Belgi√ę ¬†heeft Beeldje.nl een nieuwe act ontworpen: 'De Luchtspiegeling'. De act is een geheel nieuwe belevenis waar je als bezoeker doorheen loopt en alles wat met het thema lucht te maken heeft beleeft. Tijdens de 10e editie van het Levende Beelden festival in Lommel heeft deze act veel publiek getrokken. Pas op voor de "Ladderverplaatsers".. Zij verplaatsen hun ladders naar waar zij ze nodig hebben, ook tussen de¬†toeschouwers in!


3e SUCCESVOLLE EDITIE LEVENDE STANDBEELDEN FESTIVAL

17/08/2017

Het 3e Levende Standbeelden festival in Noordwijk was wederom een groot succes! Op 6 augustus 2017 waren er 30 standbeelden aan de Koningin Wilhelmina boulevard van Noordwijk aan Zee te bewonderen. Over de gehele boulevard kon het publiek genieten van het aanblik van verschillende¬†Levende Standbeelden, daarnaast werd de boulevard opgefleurd door een aantal prachtige straat theater acts. Alle acts hebben aan het einde van deze zonnige dag geposeerd bij het beeld van Koningin Wilhelmina, welke¬†Peter Heijnen op foto heeft vastgelegd.    


WE ARE THE CHAMPIONS

01/10/2014

... my friends! Zondag 28 september 2014 is De Verwondering Wereld Kampioen geworden tijdens het World Living Statues Festival 2014! De Verwondering verwonderde niet alleen het publiek, maar ook de jury die ging over de beoordeling van meer dan 60 professionele levende standbeelden uit binnen- en buitenland. Als eigenaar van beeldje.nl ben ik trots op mijn ijzersterke team: ze hebben laten zien dat wij van wereldniveau zijn door hun mimiek & uitvoering, professionaliteit en interactie met het publiek! Staan wij binnenkort verwonderd op uw evenement?


De Verwondering 1e bij Open Belgisch Kampioenschap

19/08/2014

Afbeelding 60 De Verwondering is op 3 augustus 2014 1e geworden tijdens het Open Belgisch kampioenschap Living statues. Naast deze hoofdprijs sleepte 'De Verwondering ook de publieksprijs binnen met een grote meerderheid aan stemmen. 'Bij de minste reactie van het publiek of steun in het geldpotje pakten ze uit met verassende pareltjes van mimiek', aldus de Krant van West-Vlaanderen. Trots zijn we op onze artiesten!  
Beeldje Nederlands Kampioen!

01/07/2014

'De Verwondering' is zondag 1 juni tijdens het NK Living Statues in Valkenburg Nederlands Kampioen 2014 geworden! 'De Verwondering' is een beeld van een vijftal mensen die vol verwondering naar de wereld kijkt. Een hilarische act voor jong en oud. En 'The Warsaw Mermaid' won de 2e plaats! Deze strijdende zeemeermin ge√Įnspireerd op het bestaande beeld uit de Poolse hoofdstad had verreweg de meeste publieksstemmen, aldus de juryvoorzitter. Het beeld spuit water wanneer iemand even niet kijkt! Allebei de beelden zijn te boeken voor uw evenement!


Fotograaf & assistente winnaar Straattheater festival in Roemeni√ę!

01/07/2014

Op zondag 25 mei 2014 is beeldje.nl winnaar geworden tijdens het MAN.In.FEST straattheater festival te Roemeni√ę! Een 12 tal acts uit verschillende disciplines deden mee aan deze publiekswedstrijd, maar uiteindelijk kozen de bezoekers verdeeld over 3 dagen voor 'Fotograaf & Assistente', uitgevoerd door Minco Snijders en Afke Westdijk! Een leuke¬†act voor jong en oud!    
Nieuwe website

01/07/2014

Welkom op de nieuwe site van beeldje.nl! Wij zijn trots op de mooie website gebouwd door Sjoerd Raaijmakers (DiosDesign)!   Afke en haar team